Geomix® este o tehnologie patentată Soletanche-Bachy

Permite realizarea tranșeelor de pământ malaxat cu un liant hidraulic folosing CSM (Cutter Soil Mixing) derivat din propria tehnologie Hydrofraise®. Este una dintre soluțiile noastre tehnice inovatoare, folosită în execuția lucrărilor geotehnice speciale de stabilizare în adâncime a pământurilor prin malaxare – utilizarea pământului din amplasament (in situ) drept material de construcție, fără a fi necesară evacuarea pământului din amplasament.

Geomix® este o soluție care ne ajută să livrăm proiecte eficiente și prietenoase cu mediul, fără a face rabat de la calitate și siguranță, în mai multe moduri:

  • Reduce cantitatea de pământ excavat și cea de combustibil necesar pentru transportul acestuia,
  • Reduce semnificativ consumurile de materiale și implicit a amprentei de carbon,
  • Reduce consumul de resurse naturale (mai puțină apă și fără adaos de agregate),
  • Tehnologie fără vibrații,
  • Productivitate crescută,
  • Oferă în timp real controlul parametrilor de execuție.

În plus, cunoașterea în profunzime a proprietăților amestecului pământ – liant hidraulic ne permite să oferim modele de amestec specifice, optimizate și dedicate fiecărui amplasament. Procesul Geomix® a fost utilizat până acum:

Local: pentru excavații urbane, incinte circulare, ziduri de sprijin, reparații de cheuri, lucrări de îmbunătăţire a terenului de fundare.

Internațional: pentru fundații speciale dedicate ansamblurilor rezidențiale, clădirilor industriale și comerciale, depozitelor publice de deșeuri, tunelurilor rutiere și galeriilor de metrou, aeroporturilor și centralelor nucleare.

Aveți un proiect?

Forță de muncă locală, expertiză locală și internațională. Soluții complexe, profesionalism, tehnologii moderne, cultură safety și eficacitate adecvate investiției dumneavoastră.

Aveți un proiect?

Forță de muncă locală, expertiză locală și internațională. Soluții complexe, profesionalism, tehnologii moderne, cultură safety și eficacitate adecvate investiției dumneavoastră.