Mai mult decât un instrument de lucru, este noua noastră cultură cu care ne mândrim, in era digitalizării și a vitezei. Este o tehnologie prin care reușim să ne îmbunătățim performanțele de la un proiect la altul

Zetta-Lyze este o platforma de baze de date, marca Soletanche Bachy, multi-aplicatie, multi-profil / profesie, cu surse multiple, usor accesibila de oriunde, care ofera informatii de productie in timp real. Mai mult decat un instrument de lucru, este un sistem pentru colectarea automata a datelor de proiectare si productie ale unui proiect. Aceste date pot fi accesate, organizate si analizate, pentru o monitorizare imbunatatita a proiectului in executie, simplificand procesele noastre, si pot fi utilizate pentru un raspuns la o cerere de oferte, o discutie cu un client. In prezent exista peste 1.150 de santiere conectate si peste 100 de utilaje echipate in toata Europa, inclusiv in Romania.

Informațiile fiind disponibile în timp real, oricine este conectat la acest sistem poate obține informațiile necesare unei imagini de ansamblu a șantierului aflat în derulare – de exemplu localizarea unui pilot forat, stadiul de forare al unui pilot, procesul de betonare, marcarea piloților executați în acea zi, diametrele și lungimile reale executate, precum și stratigrafia terenului în zonele unde s-au executat acei piloți.
Fiind și o platformă interactivă, utilizatorul are la dispoziție o multitudine de posibilități de particularizare, de vizionare (2D sau 3D) precum si posibilitatea de a transpune sub forma unui raport, elementele de interes din cadrul șantierului urmărit.
În contextul global al digitalizării, Z-Lyze devine indispensabil în cadrul filialelor Soletanche Bachy.

 

Știri

Ossza meg az oldalt közösségi felületein!